Ontslag advocaat Amsterdam bij ontslagvergunning UWV

ontslagadvocaat amsterdam

Wij staan als advocaat ontslagrecht werkgevers en werknemers bij in procedures bij het UWV. Bij arbeidsongeschiktheid, reorganisatie en bedrijfseconomische redenen.

Een werkgever kan een ontslagvergunning aanvragen wegens ziekte, reorganisatie of boventalligheid. Het UWV kan toestemming geven om de arbeidsovereenkomst op te zeggen (ontslagvergunning). De werkgever mag dan het arbeidscontract beëindigen met de opzegtermijn.

Dat kan bij langdurige arbeidsongeschiktheid (langer dan 2 jaar), reorganisatie en andere bedrijfseconomische redenen, zoals (gedeeldelijke) bedrijfssluiting. Uiteraard staan onze advocaten arbeidsrecht in Amsterdam u graag bij in een UWV-procedure.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *