Ontslag advocaat Amsterdam bij ontbinding arbeidscontract kantonrechter

ontslagadvocaat amsterdam

Een werkgever kan de kantonrechter verzoeken om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Een dossier is hiervoor belangrijk. Bijvoorbeeld na een goed uitgevoerd verbetertraject of mediation. Ontslag (ontbinding) is mogelijk bij disfunctioneren, regelmatig ziek zijn; verwijtbaar handelen of bij een ernstig verstoorde arbeidsverhouding. Onze ontslag advocaat in Amsterdam staat u graag bij.

 

 

Expertise in ontslagzaken

Wij staan werkgevers en werknemers met onze expertise bij in ontslagzaken. Al sinds 1997. Met een verzoek- of verweerschrift en tijdens de zitting. Onze advocaten ontslagrecht in Amsterdam hebben jarenlange ervaring in procedures over ontslag, ook in hoger beroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *